Succes verzekerd

Bent u van plan om een nieuwbouwproject op te starten? 

Zoekt u een professionele makelaar om uw project te verkopen ? Neem dan gerust contact met ons want u hebt de juiste partij gevonden.

Wij kunnen u door onze uitgebreide ervaring bijstaan van A tot Z.  Als u vragen hebt over de optimale inplanting van uw project of over de ideale lay-out van de appartementen of woningen of wat dan ook, door onze vakkennis en kennis van de markt kunnen wij u steeds perfect adviseren.

Verkoop op plan, wet Breyne, … welke vragen of uitdagingen u ook heeft, wij kijken ernaar uit om u te adviseren en ondersteunen.

Residentie Leon Devogel

Dit prachtige, energiezuinig project wordt gerealiseerd op de vroegere site van Bouwspecialiteiten Devogel. U kan dus genieten van een rustige, centrale ligging op wandelafstand van de markt en vlotte verbindingsmogelijkheden naar de ring en autosnelweg.

http://www.residentieleondevogel.be

Residentie Jubileumlaan

Droomt u ervan om te wonen of te investeren in een sfeervol, betaalbaar en hedendaags appartement ? Dan bent u in dit project op de juiste plaats ! De woonkamers met aangrenzende terrassen zijn bijna allen zongericht en geven bijna alle uit op de gemeenschappelijke tuin, een oase van rust en groen. Het project omvat 28 appartementen met 1 (uitverkocht), 2 en 3 slaapkamers. Verder zijn er nog 29 ondergrondse parkeerplaatsen ( vanaf 17 500,- euro ), 28 kelderbergingen (vanaf 2 000,- euro ) en een gemeenschappelijke fietsenberging.

http://www.residentiejubileum.be

Residentie Kruisberg

Kwaliteitsvol project van Pluym-Van Loon. Gelegen in een rustige straat, op wandelafstand van het centrum, winkels, scholen en openbaar vervoer.

Residentie Rubenshuis

Kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit appartementen met 1 en 2 slaapkamers met telkens een autostaanplaats.

Residentie Nieuwstad

Prachtig nieuwbouwproject in hartje Turnhout, op wandelafstand van de Markt. Appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, ruime terrassen en tuinen, ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen en gemeenschappelijke fietsenberging.

Contacteer ons
Openingsuren

Ma - Vrij: 9.30u - 12u en
13.30u-17.30u

Afspraak: na 17.30u, op zaterdag
en woensdag- en vrijdagnamiddag

Adres

Rubensstraat 141
2300 Turnhout