Expertise makelaar is meerwaarde

Een vastgoedmakelaar inschakelen om je woning te verkopen, is het overwegen meer dan waard. Meer dan ooit is deze expert van alle markten thuis.

Als je een woning te koop zet, moet je bepaalde informatie voor de koper ter beschikking stellen. De vastgoedmakelaar bekommert zich mee over alle administratieve formaliteiten en attesten en is juridisch op de hoogte. Deze persoon is niet alleen geschoold, maar ook erkend als vastgoedmakelaar. Dit kan je heel eenvoudig checken op de website van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars ( www.biv.be )

Om een woning op de koopmarkt te zetten, is het noodzakelijk een correcte prijs te laten maken. De vastgoedmakelaar gaat op basis van allerlei objectieve parameters aan de slag om jouw woning naar waarde te schatten.

Een professionele makelaar beschikt over de noodzakelijke ervaring om zo snel mogelijk jouw woning te verkopen. Hij straalt niet alleen vertrouwen uit naar jou als verkopers, maar ook naar de koper toe. Vanuit zijn uitgebreide klantenportefeuille kan de makelaar een selectie maken van interessante kandidaten. Daarnaast beschikt hij over alle promotionele mogelijkheden om jouw woning in de kijker te zetten. Eens een potentiële koper zich aandient, begeleidt de vastgoedmakelaar het plaatsbezoek door de woning en zet alle positieve punten met de nodige overtuiging in de verf. Het bespaart jouw energie om verschillende kopers te ontvangen en te woord te staan.

Maak snel uw afspraak met ons voor een gratis schatting.