Succes verzekerd

Tips bij verkoop woning (deel 2)

Je woning of appartement verkopen

Je hebt beslist om je woning of appartement te verkopen, super ! Wat moet je allemaal nog doen / beslissen.

1. Hoe bepaal je de prijs ?
Om de prijs te bepalen kan je een beroep doen op meerdere professionals. De ene zal dit gratis doen en de andere tegen betaling.  Je kan onder meer een beroep doen op een beëdigd schatter - landmeter, een architect, je notaris of een plaatselijk immokantoor. Uiteraard kan je zelf gedurende enkele maanden de prijzen in je buurt analyseren om zo tot een waarde voor je eigen pand te komen.

2. Maak je pand verklaar !
Hierbij moet je absoluut niet denken aan grote renovatiewerken, maar eerder aan alles netjes opbergen, de tuin in orde brengen,...
Het helpt inderdaad ook altijd om kleine herstellingswerken uit te voeren voor je je eigendom te koop stelt.

3. Er dienen zich geïnteresseerden aan, help !
Het laten bezichtigen van je pand is meer dan de deur opendoen.  Een vastgoedprofessional doet dit op een enthousiaste, verkopende manier.  Heeft de kandidaat interesse, is het natuurlijk zaak om een schriftelijke overeenkomst op te maken nadat er uiteraard ter dege onderhandeld is over de prijs.

Bent u van plan om uw eigendom te verkopen en wil u graag een geheel vrijblijvend, dus zonder verplichtingen, kennis maken met onze zeer succesvolle aanpak ? Neem dan contact met ons op !


Contacteer ons
Openingsuren

Ma - Vrij: 9.30u - 12u en
13.30u-17.30u

Afspraak: na 17.30u, op zaterdag
en woensdag- en vrijdagnamiddag

Adres

Rubensstraat 141
2300 Turnhout